Onze verbouwconcepten

Smartcomfort is dé specialist in het gedeeltelijk aanpassen van uw senioren badkamer. Het is voor ons belangrijk dat ouderen (en andersvaliden) zo lang mogelijk van hun eigen thuis kunnen genieten. En daar hoort het comfort van een veilige badkamer bij.

Van Bad Naar Inloopdouche

Van bad naar inloopdouche

Een bad in huis kan na verloop van tijd enkele ongemakken met zich meebrengen. Niet alleen kan het er vies beginnen uitzien, maar de hoge instap en de gladde bodem kunnen zelfs tot gevaarlijke situaties in uw badkamer leiden. Smartcomfort kan u een oplossing bieden en uw bad ombouwen tot een inloopdouche. Dit kan al in 1 dag. Niet enkel de lage instap en de anti-slipvloer maar ook de thermostaatkraan met cool-touch en een handgreep verhogen de veiligheid tijdens het douchen.

Mooi meegenomen is dat uw badkamer na de opfrissing er een pak aangenamer uitziet door een inrichting met hoogwaardige materialen.

Smartcomfort streeft naar een aanpassing met zo weinig mogelijk naden en voegen, hierdoor heeft u minder onderhoud maar is uw badkamer zeer hygiënisch en duurzaam. Zo kan U nog jaren genieten van uw nieuwe badkamer bij U thuis.

Van Bad Naar Inloopbad

Van bad naar inloopbad

Een bad in huis kan tot gevaarlijke gladde situaties leiden (uitschuiven), maar ook de hoge instap kan tot gevaarlijke situaties leiden om maar ook om uit het bad te stappen.

Smartcomfort biedt u een oplossing en bouwt uw bad om tot een inloopbad. Dit kan al in 1 dag. Niet enkel de lage instap via een deur in de badkuip verhoogt het comfort maar ook de thermostaatkraan met cool-touch en extra handgrepen dragen bij tot de veiligheid tijdens het baden of douchen. Door te kiezen voor een inloopbad kan u niet alleen heerlijk baden maar ook comfortabel douchen.

Bovendien werkt Smartcomfort de wanden aan uw inloopbad met zo weinig mogelijk naden af zodat U vrijwel geen onderhoud meer heeft en op duurzame en hygiënische manier nog jaren kan genieten van uw vertrouwde badkamer bij U thuis.

Van Hoge Instap Naar Lage Instap

Van hoge/gevaarlijke instap naar lage instapdouche

De hoge rand van uw oude douche kan U voor problemen stellen. Niet alleen de gladde douchebodem speelt uw parten, maar ook de hoge instap zorgt geregeld voor onveilige omstandigheden.

Smartcomfort biedt U dé oplossing door uw douche om te bouwen naar een inloopdouche. Dit kan al in 1 dag. Niet enkel de lage instap en de anti-slipvloer maar ook de thermostaatkraan met cool-touch zorgen voor een verhoogde veiligheid. Als U dan ook nog zorgt voor correct geplaatste handgrepen en een douchezitje bent U nog zeker van lang douchecomfort bij U thuis.

Door de Smartcomfort wandafwerking heeft U ook minder onderhoud, weinig tot geen naden zorgen hiervoor en zijn bovendien super hygiënisch. U kan nog jaren genieten van de badkamer bij U thuis.

Van Staand Toilet Naar Hangtoilet

Van staand toilet naar hangtoilet

Smartcomfort frist uw toilet op in één dag. Hierdoor bekomt U verhoogd gemak in gebruik en onderhoud. Door uw staand toilet te vervangen door een hangtoilet kan u de zithoogte van uw toilet aanpassen. Door het voorzien van extra beugels is het gedaan met moeilijk of niet rechtkomen. Bij een kleine boodschap kan U kiezen voor een korte spoeling, een aanzienlijke besparing van water en geld is gegarandeerd.

U kan zelfs kiezen voor een toilet met spoelfunctie, reinigen met water in plaats van papier is de toekomst en super hygiënisch niet alleen voor mensen met kleine ongemakken. Door de antikalkcoating is een een hangtoilet zeer onderhoudsvriendelijk en is de toilet zeer gemakkelijk te reinigen. Voeg daarbij dat onze toiletten spoel-rand-loos en met een afneembaar wc-deksel kunnen en U begrijpt waarom U nog jaren kan genieten van het kleinste kamertje bij U thuis.

SMARTCOMFORT BIEDT SLIMME, VEILIGE BADKAMER-OPLOSSINGEN

Deskundig advies,
ook bij u thuis

Maak een afspraak en onze smartcomfort-adviseur komt vrijblijvend bij u langs met een passend advies. Bij u thuis bespreekt de smartcomfort-adviseur uw wensen, bestudeert uw situatie en doet de nodige opmetingen.

  Bezig met verzenden...