Van bad naar inloopdouche voor een veiligere sanitaire voorziening

Als u door een wat oudere leeftijd of door andere veranderde omstandigheden wat minder makkelijk kunt bewegen, is het gebruik van de meeste sanitaire voorzieningen vaak erg lastig. De keuze om te veranderen van bad naar inloopdouche voor een veiligere sanitaire voorziening is vaak een verstandige beslissing. Smartcomfort is dé specialist in het gedeeltelijk aanpassen van uw senioren badkamer. Wij streven ernaar dat ook ouderen comfortabel van hun badkamer gebruik moeten kunnen maken.

Smartcomfort kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw wens om zo lang mogelijk zelfstandig en veilig van het leven te kunnen genieten. In veel gevallen hangt dit af van uw mogelijkheden hoe u uw sanitaire voorzieningen kunt gebruiken. Een bad in huis kan na verloop van tijd veel ongemakken met zich meebrengen. Vaak is het in- en uitstappen in een bad, met de hoge instap en de gladde bodem, erg lastig voor mensen die minder flexibel zijn. Dat kan zelfs tot gevaarlijke situaties in uw badkamer leiden. De kans op uitglijden of andere huishoudelijke ongelukjes bij het gebruik van een bad is aanzienlijk.

SMARTCOMFORT BIEDT SLIMME, VEILIGE BADKAMER-OPLOSSINGEN

Deskundig advies,
ook bij u thuis

Maak een afspraak en onze smartcomfort-adviseur komt vrijblijvend bij u langs met een passend advies. Bij u thuis bespreekt de smartcomfort-adviseur uw wensen, bestudeert uw situatie en doet de nodige opmetingen.

  Bezig met verzenden...